Data Manager

Ben jij gek op Data crunching?!

We krijgen veel data terug via de interactieve schermen die we gebruiken, maar ook uit andere touchpoints zoals interactieve schappen en sensoren die we gebruiken. Deze data is natuurlijk heel erg interessant en kan je veel mee doen.

Ten eerste kan je hier analyses op los laten en veel uit leren over het gedrag van je doelgroep. Als je dat eenmaal begrijpt kan je aanpassingen gaan maken in de content en customer journey om deze te optimaliseren. Resultaten hiervan zijn zeer meetbaar en we hebben een klimaat binnen Touchscreen Marketing waarbij we constant willen testen en leren samen met klanten. Je zal dus ook zelf bij klanten aan tafel gaan om de diepte in te duiken.

Als laatste gebruiken we de data om te rapporteren. Dit gaat via een eigen dashboard, maar we moeten daar de juiste data op de juiste plek hebben om goed verbanden te kunnen leggen in de data.

Aantal uren, vast, flexibel, deels thuiswerken, ect. Allemaal bespreekbaar!

Voel jij je aangesproken door bovenstaande, en zou je graag product owner zijn van ons data stuk, kom dan een keer een kop koffie drinken bij ons.

Mail naar info@touchscreen-marketing.com